estiu
Vacances d’Estiu
22 juliol, 2015
1707904_78_z
Projecte d’il·luminació – Spectrum Chandeliers
21 desembre, 2015
Show all

Il·luminació LED

Idea concept on black background

La il·luminació té una gran importància a les nostres vides, tot i que de vegades no li donem la importància que aquesta requereix. Quan parlem d’il·luminació, sempre intentem escollir l’opció que més s’adapta a les nostres necessitats, gustos y al nostre entorn, però també li donem molta importància a l’eficiència del producte i al cost que aquest ens genera.

La il·luminació LED, és una opció molt rentable ja que és un producte de llarga duració, ens permet estalviar en costos d’energia i això fa que sigui un producte rentable. La seva duració com a producte està entre vint-i-cinc i trenta anys, per tant es considera un producte molt rentable, més inclús que bombetes de baix consum.

La il·luminació LED té certs avantatges:

  • És una alternativa intel·ligent, adaptable, programable i regulable.
  • Ens ajuda a estalviar en costos d’energia i el seu manteniment i instal·lació son molt fàcils.
  • Poden permetre emetre diferents tonalitats de colors segons les nostres necessitats i gustos.
  • No emeten rajos UV.
  • Acostumen a tenir una llarga duració

Des de fa temps es ve dient que la il·luminació LED és el futur, i cada cop estarà més present a les nostres vides ja que a més d’ajustar-se  a les nostres necessitats diàries, ens permet estalviar energia i el que és més important, és un producte que ens durarà molts anys i com a conseqüència, estem parlant d’un producte molt rentable.

Avui en dia, podem trobar molts models de làmpades i instal·lacions que ens permeten utilitzar aquest estil de producte, adaptant-se així a cada necessitat, gust o ambient.

Comments are closed.